Bij zeedelicatessen M. Praet in Beveren-Waas worden de verkochte vissoorten ook verwerkt tot de heerlijkste visdelicatessen. Zo kan u zich bezig houden met de gasten. Onze keuken zorgt voor verschillende delicatessen die u kan serveren als voorgerecht of amuse-gueule.
U kan bij M. Praet terecht voor kreeftensoep, haringstukjes in azijn, dille, rode sherry, curry of mosterd (tevens bakharing per stuk). Wij maken eveneens onze eigen krabsalade en zalmsalade. Uiteraard hebben we bij M. Praet ook de klassieke delicatessen als zalmmousse en tonijnmousse.
Voorts mogen de viseitjes nooit ontbreken op de tafel. M. Praet levert zalmforeleieren, lompviseieren en Russische SEVRUGA kaviaar.
Tenslotte bereiden we bij M. Praet nog ansjovis in olie of opgerold met een olijf, tonijn in eigen nat en gepekelde tonijn (Mojama Extra).
Sinds kort kan u ook rekenen op de nieuwste delicatessen bij M. Praet. Zo voorziet onze keuken u van gerookte ansjovis en Spaanse ansjovis (Pujado Solado) die heerlijk zullen zijn met onze kappers met look of koningsolijven.
M. Praet bereidt ook de heerlijkste carpaccio van tonijn of inktvis. Deze kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden met andere delicatessen zoals onze oriëntaalse reuzenscampi of de rivierkreeft in lookmarinade.
Uiteraard bereiden we bij M. Praet ook verse salades als onze krabsalade royaal, krabsalade met curry of onze heerlijke zeevruchtensalade 'Le Zoute'. Tenslotte hebben we bij onze nieuwste delicatessen nog Pomamore met basilicum en parmezaan en Sunny Florida-tonijn.
Deze delicatessen zullen het aperitief opfleuren en de gasten doen snakken naar meer, terwijl u, de gastheer of gastvrouw, een gezellige babbel kan slaan. Laat het werk gerust over aan de keuken van M. Praet te Beveren-Waas.